Nummela info

Nummela herää!

Nummelan lentokenttäyhdistys on pitänyt ensimmäisen kokouksensa ja sieltä kajahtaa terveisiä
kaikille meille:
– Vetoomus konekippareille: jos suinkin mahdollista maksa vuoden päällikkömaksu mahdollisimman pian! Talven auraustarpeet ja kesäkunnossapito ovat johtaneet traktorin hankintaan, mikä on iskenyt ison loven yhdistyksen tiliin. Päällikkömaksu on tänä vuonna 85 €, ja se maksetaan nyt uudella tavalla:

  1. Mene sivulle https://efnu.fi/ ja löydät kohdan Päällikkömaksu
  2. Seuraa ohjeita ja linkkiä sivulle, josta pääset tilaamaan päällikkömaksun
  3. Odottele hyvillä mielin laskua ja anna aikanaan rahan liikahtaa
  4. Jo yhdeksän lentoa päällikkönä tekee tämän vaihtoehdon sinulle edullisemmaksi kuin koettaa muistaa maksaa se kymppi per keikka joka kerta erikseen

Kenttätentistä onkin ollut jo puhetta! Myös tämän linkin löydät em. etusivulta. Huomaa, että tentti kuuluu suorittaa hyväksytysti ennen vuoden ensimmäistä lentoa. Ei silti huolta, sillä riittää, että 70 % vastauksista (18/25) on oikein ja kerrata saa niin monta kertaa kuin tarvitaan. Koska tentin tarkoitus on oikean tiedon lisääminen, mikset keräisi sieltä kunniakkaat 100 % tuloksen!

On hyvä – nyt, kun meillä on ollut tankkausmurheita – muistaa, että kanisteritankkaus on Nummelassa ehdottomasti kielletty. Pulinassa pohditaan sallittuja vaihtoehtoja – olethan siellä mukana? (Pulina on nopean ja laajan viestinnän WhatsApp-ryhmämme, johon pääset mukaan ilmoittamalla puhelinnumerosi ja halukkuutesi – suosittelemme!)

Nyt kevään koittaessa on tarkoitus järjestää toimijoiden yhteinen tilaisuus, jossa KILAstakin voisi mukana olla pari henkilöä.

Herätä sisäinen aktivistisi!

Sekä KILAn sisällä että muiden Nummelan toimijoiden kanssa on tilaa tuoreille ajatuksille ja käsipareille. Tulossa on KILAn kokous, jossa taas valitsemme uusia voimia mukaan touhuamaan:

  • hallintotyö
  • yhteistyö muiden toimijoiden kanssa
  • käsityöt (konttiemme käyttöönotto, hallivarusteet ja mitä ehkä oletkaan myös itse tarpeiksi havainnut)

Tulevan kokouksen yhteydessä voisimme laajemminkin sekä vapautuneemmin keskustella Nummelan toimintatavoista ja -mahdollisuuksista sekä kerätä ideoita plakkariin.

KILAn hallituksen puolesta
Juha